Två personer samtalar. De sitter i en varsin fåtölj snett vridna mot varandra, vilket är bra när man ska ge negativ feedback.

Tjänster

Så hjälper vi er att bli en välkommunicerande organisation.

Vi leder er i förändringen

På Welingo kallar vi oss för förändringsledare inom mänsklig kommunikation – vi leder er i den förändring ni vill göra för att bli en bättre kommunicerande organisation.

I snart trettio år har vi jobbat med att utveckla organisationer i kommunikation och ledarskap. En sak kan vi säga med säkerhet efter den tiden: resultat kommer inte av att ni går en utbildning. Resultat kommer av att ni tränar.

Men vi vet också att det är lätt att låta bli att träna. Det är lätt att det känns lite ovant, svårt konstigt. Det är därför vi finns nära hela tiden. I vardagen. Innan presentationer, mellan möten, efter en kämpig dag. Vår premiumtid innebär att ni kan höra av er till oss när ni behöver det.

 

Welingokvadranten

 

Eftersom flera delar hänger ihop…

I vår värld är det omöjligt att skilja de olika delar som gör er till en välkommunicerande organisation från varandra.

Vill ni förbättra feedbackkulturen i gruppen behöver ni både arbeta med hur gruppmedlemmarna kommunicerar med varandra och hur chefen kommunicerar med gruppen. En ledningsgrupp som vill kommunicera bättre med varandra når större framgång när deltagarna också får jobba med hur de kommunicerar med sig själva.

 

… undersöker vi flera delar direkt.

Det är därför vi använder vårt verktyg Welingokvadranten. Med den undersöker vi hur ni mår i fler delar av er kommunikation än de ni själva tänkt på. Så bli inte överraskade om vi ställer överraskande frågor – svaren kan vara en del av de resultat ni längtar efter.

Läs mer nedan om våra expertområden eller ta kontakt med oss direkt.

Kontakta oss

Våra expertområden

Kundberättelser

Se alla


Några av våra kunder