Gråa stenar

Welingo

Vilka är vi och när startade vi?

Om oss…

Vår mission Alla har potential, vi skapar möjligheten vägleder oss i vardagen.

Utveckling börjar alltid i dig själv. För oss är det viktigt att ge varje människa, grupp och organisation möjligheten att lyckas. För oss är drömmen att det finns en liten del av vår missions tankesätt i varje företag.

Först människan, sen resultatet. För att utvecklas som företag behöver vi säkerställa att individen – människan – har insikt, är medveten och får verktyg för att kunna ta ansvar.

Våra medarbetare

Allt började 1997...

Tänk att det var i förra årtusendet vi startade Welingo. 1997, ungefär samtidigt som Höga kusten-bron invigdes och Expedition Robinson för första gången sändes på TV, började vi resa runt med våra kassettbandspelare för att coacha företag till ett bättre kundbemötande via telefon.

Sedan dess har vi – tack och lov – uppgraderat vår tekniska utrustning. I takt med att antalet kommunikationsvägar ökat har vi också breddat vår repertoar till att idag utbilda inom muntlig och skriftlig kommunikation, personliga möten, coaching, ledarskap och retorik. Att våra uppdrag ska vara noggrant anpassade till våra kunders verksamhet, och att vi alltid blandar träning med teori under våra utbildningar – det håller vi fortfarande kvar vid efter tjugo år.

Fram till idag har vi hunnit träffa över sexhundra unika organisationer och coachat så många medarbetare och chefer att de tillsammans skulle kunna fylla ett helt Globen. Vi är otroligt stolta över de resultat vi skapat tillsammans med våra kunder, men framför allt är vi glada över att ni hela tiden lär oss så många nya saker.

Tack för att vi får fortsätta utvecklas tillsammans med er!

20

-årsjubileum

20

nya uppdrag per månad

20

härliga medarbetare